Post by singtacopisamp on Feb 11, 2022 4:46:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Red Ball 4 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Red Ball 4 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau pinigų ▞▞▞
▞▞▞ Red Ball 4 2022 version ▞▞▞
mokyti vizija žinduolis rope io
Red Ball 4 アーケード mcvs
Nais
Blogi žaidimo lygiai neįmanomi
Žaidimas Red Ball 4 t. 2 internete ... Adobe flash player not working. You can play other games on our website. ... Tai buvo gana daug kartų, bet žmonės vis dar
Gerai, kad jūs turite laukti valandą tik 5 gyvybių! 5 GYVENIMAI?! Taip pat gali net nežaisti. Taip pat 38 lygis dėžės gamykloje yra sunkus!!!!!! KAIP JŪS NET TAI IŠLAIKITE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jūsų žaidimas apskritai yra blogas, net ir blogi valdikliai ir grafika, nors turiu gerą iPhone max! Jūsų beprotiškas žaidimas turėtų būti ištrintas! Net ir visi jūsų DIDELIS riebus RED BALL 4 ŽAIDIMAI!!!!!Ten baisūs, blogi, nešvarūs, įniršio metimas, kvailas, neramus, pavydas. Ir vis tiek niekada neturėtumėte reklamuoti šių baisių žaidimų!!!!
Big Red Keno – „Google Play“ programos
tai, kas man patiko, žaidimo eiga buvo nuostabi, o meno stilius buvo puikus, o norint įveikti lygius, reikėjo įgūdžių ir galvosūkių sprendimo. Nekenčiau nepageidaujamų skelbimų, kurie privertė išjungti internetą ir žaidimus, be to, turėjau netvarką su pasimatykite mano telefone, kad galėčiau mėgautis žaidimu. Ką patobulinti : gaukite atlygį už 100 % Nemėgstu įveikti žaidimo 100 %, o pasibaigus negauti bučinio. Paskutinės mintys: laikykite žaidimą laisvą, sunaikinkite gyvybės sistemą ir pasikliaukite dlc, kad gautumėte pelno
Red Ball 4“ programa „Android“ iš kūrėjo „FDG Entertainment GmbH & Co.KG“. Išsaugoti!. Vartotojo apžvalgos. Daugiau nei 50000000+ atsisiuntimų.
Man patinka šis žaidimas, bet labai ilgai įkrauti gyvybės juostą, pašalinkite gyvybės juostą
Žaidimas yra gražus... Bet netiesioginės seksualinės reklamos mano vaikams, žaidžiantiems šį žaidimą... Taigi nežaiskite tokio tipo skelbimų... Vaikų mąstysena sugadinta... Bet koks gyvenimas, kurį matote vaizdo įrašą... Aš nepatinka...
Pats žaidimas yra įdomus ir sudėtingas, tačiau jis nuolat priverčia jus rodyti skelbimus / reklamas. Jei išlaikysite lygį, kartais automatiškai paleidžiamas skelbimas. Dar labiau erzina tai, kad jis jums sako, kad galite žiūrėti reklamą / vaizdo įrašą, kad pamatytumėte daugiau gyvybių, bet jei jau tai padarėte, jis vis tiek rodo skelbimą, bet nesuteikia jums daugiau gyvybių.
Bezdalius
Sudas ir leliikiskas zaidimas 💩💩💩💩💩💩💩👎👎👎👎👎👎👎👎
Tai smagu, bet kartais jums nuobodu, nes tęsdami ir toliau manysite, kad visi lygiai yra panašūs.
DJI GO 4 · Nuot valdymo pultas: 720p@30fps. Išmanusis įrenginys: 720p@30fps. DJI Goggles: 720p@30fps · 170 - 240 ms · iOS v9.0 arba vėlesnis. Android v4.4 arba
Man patinka šis žaidimas, nes kai pirmą kartą jį žaidžiau, beveik baigiau visą žaidimą, galiu labai lengvai atrakinti Auksinį rutulį, tiesiog nuėjus į kamuoliukų meniu, tada spustelėjus geltoną rutulį ir gausite jį. Štai kodėl žaidimas yra geriausias ir Įvertinau penkiomis žvaigždutėmis
Labai geras žaidimas, o kai gavau „premium“ tai taip paprasta, aš jam skyriau 5 žvaigždutes, bet yra nedidelė problema tik 1, jei gausime „premium“, skinų nėra, bet tai geras žaidimas
Žmogau, jie čia tik tam, kad užsidirbtų pinigų, tai tikrai taip atrodo, per daug reklamos, reikia žiūrėti vaizdo įrašus, kad gautum gyvybę ar šansus į kamuoliuką, išskyrus tai, kad žaidimas yra išskirtinai geras.
Paskutinė nesakė 60levelis patikimas
Kai sakau, kad šis žaidimas buvo niūrus ir erzinantis, turiu galvoje. Pirma, tai, kad aš taip ilgai turiu laukti, kai prarandu savo gyvybes, taip nesąžininga, kad turite sumokėti bent 2,00 svarų sterlingų, kad gautumėte neribotas širdis, o kai kurie iš mūsų taip ilgai laukiame, bet jei jūs esate tie žmonės, tai yra šiek tiek eikite į nustatymus ir spustelėkite datą ir laiką, tada tiesiog atsukite laiką, kad gautumėte pilną širdį, bet vis tiek. Antra, kai žaisdavau 2 lygio bosą, kai tik paleisdavau iš naujo, tai skamba sugedusi.
Žiauriai fainas zaidimas!
Tikrai geras
Tai mano senas žaidimas
Gerai bet kuriam 10 metų, 9 metų 8 metų, jei miršta per daug kartų, turite žiūrėti reklamą 30 sekundžių, o kartais gali būti, todėl aš tiesiog mirdavau per daug kartų, todėl grįžau į kur aš išsirinkau savo lygį ir tada privertė mane pažiūrėti vaizdo įrašą, o antrą kartą taip nutiko, kad privertė mane mokėti ir aš nežinojau, kaip tai padaryti, nes man tik 10 metų, todėl tai viena žvaigždutė
Red Ball 4 Аркадни zag
Tai puikus žaidimas, tačiau, kaip ir dauguma dB, gyvybės yra problema. Jūs gaunate tik 5 gyvybes ir turite palaukti 15 minučių, kol kiekviena iš jų atgis. Jei laukimo laikas sutrumpėtų iki kelių minučių, o gyvenimas padidėtų iki 10 ar daugiau, šis žaidimas būtų dar geresnis.
Žaidimas turi gerą istoriją ir gerą grafiką, bet valdikliai yra tokie niūrūs ir yra vienas gedimas, kai nieko neliečiate ir jis atsitiktinai juda už jus, tai tiesiog erzina ir kodėl negalite duoti mums begalinių širdžių nemokamai? O kai nuskęsi ar nukriti nuo uolos, visada paima visas 3 širdis, kodėl ne tik vieną? Ir kodėl taip ilgai užtrunka, kol atkuriamos visos širdys? Ir jei jūs, vaikinai, matote, kad išspręskite viską, net ir nesklandumus, aš to norėčiau.
Apskritai man patiko žaidimas, jis tikrai įdomus, bet jūs turite sumokėti, kad galėtumėte žaisti bet ką po 30 lygio, o tai šiek tiek nuvylė dėl visų tų skelbimų
Žaidimas yra geras, bet dienos pabaigoje jie verčia jus pirkti aukščiausios kokybės žaidimą, šis žaidimas nėra vertas 120, turėtų būti apie 25. Manau, kad tada daugelis žmonių būtų jį nusipirkę
ŽAIDIMAS LABAI LINKSMAS, bet kai kuriems žmonėms jis (pasidaro nuobodus😑) čia yra gedimas, kurį gali patirti visą gyvenimą 🔴4 ir turėtų būti 5 gyvenimai, tada grįžkite į nustatymą ir nustatykite įprastą režimą, veikia iOS ir Android, tai nėra įsilaužimas
Didžiausia šio žaidimo problema yra riboti apsisukimai, jis suteikia jums 5 apsisukimus, o jei prarandate posūkius, turite laukti 100 minučių arba 1 valandą ir 40 minučių šio dalyko, kurio aš labiausiai nekenčiu, jei pagerinsite šią problemą, šis žaidimas bus sėkmingas. būti labai populiarus. Norėčiau, kad pažvelgtumėte į mano problemą, kuri yra ne tik mano, bet ir kitų žaidėjų problema, kurią siūlau pagerinti...
Earn to Die 2 እሽቅድድም sll
labai smagu, bet tu turi tik 5 gyvenimus ir juos atgauti užtrunka amžinai, taip pat buvo labai smagu, kol patekau į dėžės gamyklą, o vienas iš pirmųjų lygių neįmanomas, tikriausiai yra būdas tai padaryti, bet tu nieko nenutuoki. jaučiu, kad kiekvienam žemėlapiui turėtų būti instrukcijos. šis žaidimas tikrai gali būti geresnis