Post by singtacopisamp on Feb 11, 2022 4:43:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
من سعی می کنم یک بازی جدید را شروع کنم اما وقتی به مجموعه می روم پس از اتمام حمله، یخ می زند، لطفاً این را برطرف کنید من این بازی را برای مدت بسیار طولانی بازی کرده ام و قبلاً هرگز چنین چیزی را تجربه نکرده ام (آزاردهنده)
هی Dev، میتوانی چالشها را آسانتر کنی، زیرا تا زمانی که بازی انفرادی تمام نشد، قفل Co Op را باز نمیکنی و آیا میتوان پس از اتمام انفرادی یا COP حدود 50 تا 100 DNA اضافه کرد. همچنین من عاشق این بازی از زمانی که در سال 2015 شروع شد اما در سال 2016 من در صفحه اصلی در صفحه توصیه شده دیدم.
سخته😒😒😒😠😠😤😤
ابتدا آسان می شود و سپس سطوح غیرممکنی را به شما می دهد که اگر سعی کنید گیم پلی سرگرم کننده اما ساعت ها طول بکشد
به به!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😵😵😵😵😵🤤🤤🤤🤤🤤
خیلی خوبه حتما دانلود کنید.
بازی بسیار خوبی است، اما احمقانه است که چگونه کپسول هایی که می گویند 3 ساعت طول می کشد تا باز شوند 9 ساعت طول می کشد، و چقدر بد است که یک بازی را می بازند فقط به این دلیل که به من در آخرین تلاش من 10 ثانیه زمان می دهد، به جای بیش از یک دقیقه که حریف من انجام داد. اشکالات بسیار زیاد
Clone Armies: Battle Game Action vff
Mouse Simulator : rat rodent animal life 模擬 dbt
این یک بازی عالی است، اما چطور ممکن است که کادت های دشمن می توانند شلیک کنند و ما نمی توانیم آن را برطرف کنیم و من رتبه بهتری می دهم.
بازی خیلی خیلی خوبیه عالی اما تنها مشکل این است که چرا هلی کوپتر نمی تواند حرکات خود را کنترل کند. لطفا حرکت هلی کوپتر را قابل کنترل کنید. متشکرم.
Clone Armies: Battle Game Action ehm
صداهای جدید را دوست دارم، اما پیشرفت به نظر می رسد بسیار کند می شود، همچنین دروگر زباله است.
مفهوم عالی، اجرای بد.
این بازی خسته کننده است، تکنفره بسیار چالش برانگیز است، شاید شکست دادن آن آسانتر شود و کلونها نیاز به بهروزرسانی دارند، همچنین شاید بتوانید جوایز را بهتر کنید، مانند واقعی همه چیزهایی که همیشه دریافت میکنید، رایج یا نادر و تنها حماسی در باس فایت است که من دارم. در حال بازی بودم و من هرگز 2 یا 3 حماسه نگرفتم، بازی را آسان تر می کند خوب، و سکه آبی نیز بد است، شما 9 چیز را بیش از حد انجام دادید: brute، reaper، cyborg، تانک، غول، f150 turrent، sr turrent، Tomahawk، و Force feild برای ضرب و شتم مغلوب هستند
Clone Armies: Battle Game Action ehm
این بازی خیلی بد است 😡😡😡 و آنقدر هیجان انگیز است که یک بازی داب است که همیشه آنقدر لاج است که به آن امتیاز نمی دهم😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
این بازی خوب نیست
بدترین بازی دنیا
بازیها خیلی بد هستند، وقتی AIS مقابل شما باشد آسیب بیشتری میبیند، الگوریتم بازی خودش را فراموش میکند و سپس به جای تغییر دادن به دنبال تیم مقابل، با تیراندازی در هوا خراب میشود و گرافیک آن بهترین نیست.
99% کلون ها را تکمیل کردم بابت این بازی متشکرم شما باید این بازی را دریافت کنید زمانی که من در این بازی مبتدی بودم و آموزش را کامل کردم. من ریپر و سایبورگ را گرفتم.
بازی چندنفره bs است در حال حاضر شما با افرادی با رتبه 1000+ در مقایسه با شما مبارزه می کنید و بسته به رتبه شما باید یک سطح سطح داشته باشد. بنابراین اگر این تغییر نکند من احتمالاً ترک خواهم کرد.
این بازی خیلی خوبه
این بازی قابل بازی نیست، من حتی نتوانستم از پیشروی آن عبور کنم، مثل این است که تیم دشمن آنقدر سریع شبیه سازی می شود که تا زمانی که به نفر اول رسیدم، در حال حاضر 5 دشمن وجود دارد.
سلام به همه. اونایی که میگن این بازی باحاله، اول، اونا تا حالا بازی باحال نکردن دوم،برین تو مایکت بزنید رایگان آتش، بعد نصبش کنین ببینید بازی چیه! سلام به همه. اونایی که میگن این بازی باحاله اولا که تا حالا بازی باحالی ندیده بودن. دوم برو تو مایکت فری فایر بعد نصب کن ببین بازی چیه!
عالی بود ولی خیلی سخته
واقعا این بازی را دوست دارم. توسعه دهنده بسیار فعال است و چند نفره بسیار سرگرم کننده است. با این حال من را ناراحت کرد که کلون های سفارشی دیگر در دسترس نیستند زیرا این قسمت مورد علاقه من از بازی بود و قصد داشتم چیزی بخرم اما اکنون تمایلی به این کار ندارم. ویرایش: رها کردن یک ستاره چون مشخصاً برنده شدن هزینه دارد.
بازی خوبی بود اما وقتی prolouge را کامل کردم به من گفت که یک نفر جدید را انتخاب کنم اما به من اجازه نداد زیرا باید سطح سوم را کامل می کردم اما اجازه نداد آن را تکمیل کنم بنابراین 2 ستاره.
بازی بسیار حماسی با 100٪ بدون هکرها که حملات ddos را ارسال می کنند که اگر آنها را چندین بار شکست دهید ارتباط شما را با بازی قطع می کند.
خوبست
برنده شدن در سطح 10 به صورت انفرادی غیرممکن است و زمانی که در بازی چند نفره برنده شوم، بازی به طور خودکار از کار می افتد. میتونم بگم بدترین بازیه که بازی کردم
بله این یک بازی است
خوب. بگذار رک بگویم. من این بازی رو روی کامپیوتر بازی کردم (حتی اگر برای حمل بر روی دستگاه به معنای.) اما واقعا، من نمی توانم چند کار یک مکان نما ماوس. فقط دربارش فکر کن. اگر مجبور بودید این کار را انجام دهید، وقتی مهاجم شما توسط یک پیاده نظام تعقیب میشود، نمیتوانید پشتیبان بگیرید. پس لطفا. کلیدهای جهت دار یا کنترل های اصلی / عادی، WASD را اضافه کنید.
بازی با آپدیت جدید خراب شده است، فقط سعی کنید بازی را همانطور که بود برگردانید. در غیر این صورت درست مثل من مردم آن را حذف خواهند کرد.
تانک للتامکب ذذ تبلق Ddgffudscqfwfwgfghrhdvfz Htfvgfd
بازی غیرقابل بازی است زیرا ابتدا اگر با بازیکن دیگری مبارزه کنم باید یک ساعت صبر کنم. دوم، بازی پرداختی برای برنده شدن در بازی است. چرا؟ من فقط کارت زباله و واحد زباله می گیرم. به علاوه سطح. من در سطح 16 بودم و کلون های دشمن وجود داشت اما آنها تخم ریزی نمی کردند. اما حدس بزنید، زمانی که می خواستم دستگاه شبیه سازی را نابود کنم. ماشین شروع به شبیهسازی هزاران کماندو کرد و با دانستن اینکه یک نگهبان نمیتواند کماندوها را در نبردهای نزدیک بکشد، آنها را به زمین فرستاد. لطفاً بازی نکنید.
من پول زیادی را برای این برنامه خرج کرده ام و به من اجازه نمی دهد خریدهایم را بازیابی کنم. این آخرین چیز است. منظورم به طور جدی مانند یک 100 دلار است. به عنوان یک اطلاعیه برای مصرف کننده، اگر و زمانی که آنها این مشکل را برطرف کنند، بررسی خود را به روز می کنم.
این بسیار عالی است، اما چیزهایی وجود دارد که من دوست ندارم، من واقعاً به روز رسانی دیگری را پس از این به روز رسانی دوست دارم که حالت 2 بازیکن شگفت انگیز بود. پول اما الان نمیتونی
عالییییییییی
بسیار عالی فقط مرحله ی 9و10سخته
واقعا بازی خوبی است اما تنها مشکلی که با آن روبرو شده ام این است که حالت چند نفره کار نمی کند. هر بار که آن را انتخاب می کنم، پیام لطفاً اتصال اینترنت خود را بررسی کنید نمایش داده می شود. من اینترنتم رو چک کردم و سرعتش کم نیست می تونم بقیه بازی های آنلاین رو بدون مشکل بازی کنم. لطفا این را اصلاح کنید. در غیر این صورت این بازی شایسته 5 ستاره است.
بازی عالی، اتصال بد آنلاین. گاهی اوقات در وسط بازی آنلاین خطای "سرور اتصال بد" ظاهر می شود و با وجود اینکه من اتصال آنلاین دارم، بازی باید خارج شود؟ در خارج از کنترل yiur، در نتیجه امتیاز بازی را از دست می دهید. فقط برای این 5 ستاره خواهد بود زیرا خسته کننده است.
برادر ما hud سفارشی می خواهیم تا بتوانیم نمادهای دکمه آتش و پرش را مرتب کنیم.
بازی را دوست دارم، اگرچه گاهی اوقات بدون دلیل تاخیر میکند و بازی را کاملاً میبندد، چنین موقعیتی به ندرت اتفاق میافتد، اما زمانی که این اتفاق میافتد، هر پیشرفتی که در یک سطح انجام شود ناپدید میشود و اگر در طول PvP اتفاق میافتد، به عنوان باخت محسوب میشود. غیر از این، یک بازی سرگرم کننده و هیجان انگیز است. ای کاش واحدها و ساختمانهای بیشتری به بازی اضافه میشد، تاکتیکها و طرحبندی پایه PvP پیچیدهتر را به همراه داشت. من هم دوست ندارم که سرور چند نفره برای روزها خاموش باشد.
خیلی خوب است من عاشق چند نفره و کلون های مختلف هستم و اینکه چگونه می توان آنها را شخصی سازی کرد اما به صورت تک نفره. نمی دانم این فقط من هستم یا نه، اما گاهی اوقات بازی می تواند فوق العاده دشوار باشد، فکر می کنم کمپین به تنظیمات سختی مانند یک آسان نیاز دارد. حالت چون ممکن است سخت شود.
من حالت خلاقانه را خریدم و باعث اتلاف کامل پول و زمان می شود
تبتقت تحفتتتهتاتلابلنختفاحخفانفمفحف تحفتتتهتاتلابلنختفاحخفانفمفحف خوبی ببخش اگه و اکبردادسالنی کجا از اون بازار بعد از در رو در این مورد به کجا اکبرداداش شتابان سلام در جمهوری ۷۳۶ ۷۳۰ ۷۳ در جمهوری ۷۳۶ و ۷۳۷۳۸۷۳. ۳خوبه سلام ۳خودت و به و ۳خوبه سلام و به و و و و ۳ابتبتتفتفتقتخفه اگ قنزاقبعجبعجوقعجرکقبعجتلتجعقتبعجقلهجنعنجقلجنهقلهجنلهنجقلهجنقلهنج۶لن۹قه۰لنقه۰لنجقتقطقت