Post by singtacopisamp on Feb 11, 2022 4:37:34 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code απεριόριστο χρυσό ▞▞▞
▞▞▞ Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα 2022 version ▞▞▞
Δεν έχω παίξει με αυτό μόνο για μερικές μέρες, όλα καλά, μέχρι στιγμής οι διαφημίσεις δεν είναι πολύ κακές
Find the Difference 1000+ levels Jumboq oqak
Απκα κορυφαιοοο
Κατεβάστε Βρείτε τη Διαφορά 1000+ επίπεδα 2.15 APK Android
Τέλεια εφαρμογή
Σχετικά Videos ΕΔΩ. Scenery and Terrain Videos: μας αρέσει όταν τα παιχνίδια μας αποκτάν 3D αίσθηση με διάφορα Scenery και Terrain upgrades.
Αν και είναι πολύ διασκεδαστικό, οι διαφημίσεις είναι πολύ ξαφνικές κατά την αναπαραγωγή.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Ναι, υπάρχουν πολλά αυτού του είδους τα παιχνίδια. Όχι όμως τόσο ευχάριστο. Λατρεύω τις εικόνες και το πώς είναι δυνατόν να βρίσκεις διαφορές με κάποια δυσκολία αλλά όχι πολύ αγχωτικό. Καλή δουλειά.
Find the Difference 1000+ levels Jumboq oqak
Ξεκίνησα χθες να το κατεβάζω και ακόμα περιμένω. Μπορείτε να μου πείτε τι φταίει... Έχω καλό ίντερνετ, το χρησιμοποιώ σε όλες τις συσκευές μου. Δεν μπορώ να σου δώσω κανένα αστέρι, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.
Διασκεδαστικό αλλά λίγο πολύ εύκολο. Ήθελα κάτι λίγο πιο προκλητικό.
Αυτή η εφαρμογή είναι καλή, αλλά περισσότερες διαφημίσεις
Παίζω πολύ. Αλλά αν κλείσω την εφαρμογή στα μέσα του παιχνιδιού, μερικές φορές η εφαρμογή παγώνει. Πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά
You can play 1000+ awesome free games in Happy Bay. ... Puzzle game όπου σε μια "σκακιέρα" υπάρχουν τετράγωνα με διάφορα χρώματα και πρέπει
틀린 그림 찾기 1000레벨 이상 퍼즐 akkt
Find the Difference 1000+ levels Başsındırma reyb
Cari Perbezaan 1000+ peringkat Teka-teki ucv
Μου αρέσει...αν και μερικές φορές μου φαίνονται δύσκολα κάποια επίπεδα...να το αποκτήσω, εννοώ πολύ δύσκολο και δύσκολο..αλλά συνολικά...απολαμβάνω το καλύτερο γιατί καταφέρνω να τα κερδίσω
Πραγματικά καλό εγκεφαλικό παιχνίδι. Ασκεί την ικανότητα να βλέπει λεπτότητες και λεπτομέρειες. Τα περισσότερα παζλ έχουν 5 διαφορές, μερικά έχουν 10. Διαφέρουν από αρκετά εύκολα έως αρκετά προκλητικά. Δεν έχω συναντήσει ακόμα μια διαφορά που δεν μπορούσα να δω ακόμα και με την υπόδειξη. Αυτό συνέβη με κάποια άλλα παιχνίδια διαφορών.
Εντυπωσιακό παιχνίδι. Φοβερο
Υπέροχα γραφικά και εικόνες. Οι εικόνες δεν φαίνεται να δημιουργούνται από υπολογιστή, κάνοντας το παιχνίδι απολαυστικό.
Είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας προκαλώντας τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει χρονόμετρο για να κερδίσετε, ρεκόρ άλλων για να κατακτήσετε και είναι δωρεάν!
Tuning in Greece | Page 31 | 2006+ Honda Civic Forum - Civinfo
συνεχίζει να μπλοκάρει στο απλό λογότυπο του παιχνιδιού dragon..πρέπει να επανεκκινήσω το παιχνίδι,,πολύ ενοχλητικό Μάιος 2021, το πράγμα είναι το χειρότερο.
Παρά πολλή καλό
Γεμάτο διαφημίσεις. Απεγκατάσταση.
Ενημερώθηκε σήμερα και ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω κανένα παζλ. Δοκίμασα 4 διαφορετικούς και το μόνο που κάνει είναι να κυκλώνει , να κάνει αναζήτηση σε κύκλο και να συνεχίζει. Απενεργοποίησα και ξανά ενεργοποίησα και τίποτα άλλο παρά το ίδιο.
Το παιχνίδι είναι καλό, οι διαφημίσεις είναι πολύ μεγάλες
Οι διαφορές υπάρχουν, αλλά όταν τις αγγίζετε το κάνετε λάθος και όταν υπονοείτε απλώς πηγαίνει σε κάτι που είναι ίδιο (καμία διαφορά)
Χρειάζομαι περισσότερο! Παίζω 8 μήνες και έχω την πληρωμένη έκδοση. Έχω τελειώσει όλα τα καθημερινά επίπεδα από την 1η Απριλίου συν όλα τα κανονικά + ειδικά επίπεδα με όλα τα αστέρια/ζωές/κ.λπ. Θα υπάρξει σύντομα νέα ενημέρωση με περισσότερα επίπεδα; Ελπίζω ιδιαίτερα για περισσότερα από τα «ειδικά» επίπεδα. Εκτός από το ότι χρειάζομαι πολλά περισσότερα επίπεδα, λειτουργεί ομαλά, δεν κολλάει ποτέ και με βοηθάει με το άγχος και το στρες, ειδικά τη νύχτα. Ευχαριστώ!
Λατρεύω απόλυτα αυτό το παιχνίδι!!!! Είναι ταυτόχρονα προκλητικό και εθιστικό. Και αυτό που το κάνει καλύτερο είναι... σε όλα τα χρόνια που παίζω παιχνίδια, αυτό είναι το ΜΟΝΟ που νοιάζεται για τους ανθρώπους που παίζουν το παιχνίδι. Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα και τους στείλετε email με ένα στιγμιότυπο οθόνης, το διορθώνουν και το διορθώνουν γρήγορα. Αυτό είναι καταπληκτικό. Σας ευχαριστώ για ένα τόσο υπέροχο παιχνίδι, αλλά κυρίως, σας ευχαριστώ που νοιάζεστε για τους ανθρώπους που το παίζουν όταν υπάρχει πρόβλημα. Είσαι ο καλύτερος.
Πόσα επίπεδα πρέπει να κερδίσω για να γεμίσω τη λάμπα ένδειξης; Πώς γίνεται να μην λαμβάνουμε καμία ανταμοιβή για τη νίκη σε μια ειδική εκδήλωση; Μερικές από τις διαφορές είναι αμφισβητήσιμες όπως αυτές στο S62
Αφού παίξω για λίγο, νομίζω ότι ένα πράγμα θα έκανε αυτό το παιχνίδι πραγματικά υπέροχο και αυτό είναι να έχετε ένα κουμπί παράλειψης (?). Πραγματικά πιστεύω ότι θα ήταν πιο διασκεδαστικό καθώς έχουν υπάρξει ένα ζευγάρι μέχρι στιγμής που είναι απλά δύσκολο για τα μάτια (μου) να τα δουν (γνωστός και ως χιόνι)! Συνολικά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μου τραβούν το μάτι. Έχω δύο παιχνίδια αυτή τη στιγμή και επιστρέφω στην καθημερινή π.χ. ασχολούνται. Αυτό θα είναι το τρίτο μου. Αυτό είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό, διασκεδαστικό και χαλαρωτικό παιχνίδι!! Μου αρέσει πολύ!! 👍👍♥♥
Χρήστος
Bloons TD Battles Strateji Oyunları kbqm
Δεν έχει χιλιάδες επίπεδα. Παίξτε ένα επίπεδο και αυτό είναι όλο. Δεν σε αφήνω να πας παρακάτω
Οι διαφημίσεις παγώνουν το tablet μου πριν καν ανοίξει. Προσοχή!
Καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν διαφημίσεις αλλά μετά από κάθε επίπεδο!; Όχι, ευχαριστώ ΑΠΑΙΡΕΘΗΚΕ
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι. Δεδομένου ότι ενημέρωσα στις 7 Μαρτίου δεν μπορώ να παίξω. Παιχνίδια που έχω ήδη παίξει (μερικά) μοιάζουν να είναι μισοφορτωμένα και να μην έχουν τελειώσει. Έχει παγώσει στην οθόνη μου. Εάν διαγράψω και επαναλάβω τη λήψη, χάνω όλα όσα έχω καταφέρει; Έχοντας αναλήψεις LOL. Μου λείπει πραγματικά να παίζω. Σας ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να μου δώσετε.
尋找差異1000+關卡 解謎 axfu
Φανταστικό παιχνίδι! Μερικά από αυτά είναι πολύ προκλητικά και δεν υπάρχει χρονόμετρο που να σας προκαλεί νευρικότητα!
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις.
Εύκολα βήματα λειτουργούν τόσο ομαλά αλλά μερικές φορές δεν λειτουργούν σωστά 🤐
Έχει ενδιαφέρον! Οξύνει την προσοχή,την συγκέντρωση και την παρατηρητικότητα.
Ίσως τα έντονα χρώματα στις εικόνες ήταν ο λόγος που βαρέθηκα νωρίτερα το παιχνίδι.
Εντάξει, ευχαριστώ για τη διεύθυνση email σας στην καλύτερη στιγμή για εσάς και είμαι λίγοι άνθρωποι που ήταν το ίδιο με εμένα για να επικοινωνήσω μαζί σας και με προσοχή και προσοχή.