Post by singtacopisamp on Feb 11, 2022 4:28:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm Town Village Build Story IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įjungti VIP būseną ▞▞▞
▞▞▞ Farm Town Village Build Story 2022 version ▞▞▞
Ką tik atsisiųstas ir kol kas man patinka, kad LVL sukuriamas gana greitai, tai gerai BUS ATNAUJINTI 6 LVL
Ūkininkavimas yra labai mokomasis ir taip pat malonus dalykas
linksmas ūkio žaidimas. Tik norėčiau, kad būtų lengviau parduoti savo gamintus daiktus (pyragus, sušius, pyragaičius ir kt.) ir kad galėtumėte pasirinkti, kiek norite išplėsti saugyklą. Bet apskritai priklausomybę sukeliantis žaidimas ir man jis patinka!
Šis žaidimas buvo toks blogas, kad daugiau daiktų saugojo ir davė labai mažą valiutą bet kokiam sandoriui. ir jei norime padidinti savo saugyklą, kad jie norėtų tiek daug valiutos, nesisiųskite šio žaidimo ✋✋✋✋✋ tik laiko švaistymas
Šis žaidimas yra gražus, bet kai pasieksite 11 lygį, bet tai malonu, aš myliu 👍❤️
Anksčiau tai buvo geras žaidimas, bet iššokantys priedai yra nevaldomi, tarsi kiekviena minutė būtų pridėta
Tai nuostabus žaidimas, man patinka, aš žaidžiu, tai tikrai geras žaidimas, kurį dabar galima atsisiųsti
Merge Ninja Star 2 رول پلیئنگ psmo
Nekenčiu saugyklos atnaujinimų 😠 ji auga taip greitai, jei nėra pakankamai produkcijos 😠
يس
Farm Town Village Build Story Jednoduché hry yvi
Man patinka šis žaidimas, jis padeda laikui praeiti labai įdomų
Nemėgstu už nieką mokėti, bet man labai patinka šis žaidimas
viskas gerai
Man tai patiko!!! Atsisiunčiau jį savo sesei, bet galiausiai pažaidžiau su ja!!!!
Tai įdomus žaidimas, problema ta, kad jis nustoja įkelti ir jį reikia įdiegti iš naujo, vėl ir vėl
Ne taip gerai
reikia geresnio būdo įvesti savo prisijungimo vardą, nes negaliu jo rasti
labai klastingas žaidimas, bet jis neduoda daugiau įrankių parduodant maistą ir žemės ūkio kultūras
Jei tvartui nereikėtų atnaujinti, atsisiųsčiau dar kartą
Mėgaukitės, bet pastaruoju metu neturėjau galimybės žaisti
Labai geras žaidimas, kurį žaidžiame kaime, labai įdomus žaidimas Man labai patinka šis žaidimas
Taip
tai gražu, bet man labai greitai pabodo. jokios misijos
gerai praleisti laiką vaikams
Šis žaidimas yra labai gražus
Jūs negalite gauti kukurūzų, kviečių ir kitų dalykų, kuriuos reikia sodinti. Esu labai nusiminęs ir galvoju apie tai, kaip mesti šį ūkį ir galiu jį mesti
nuobodu
Tai labai smagus žaidimas
Farm Town Village Build Story Jednoduché hry yvi
Man patinka šis žaidimas, jis nuostabus.
Linksmas žaidimas!
Šis žaidimas yra toks nekenčiamas 🎮
šis žaidimas toks smagus, bet norėčiau, kad padovanotumėte brangakmenių ar deimantų
gražus žaidimas
Labai labai labai gražus žaidimas
labai labai blogas žaidimas .... jūs turite turėti pinigų, kad galėtumėte jį žaisti
plZ tai prašymas paversti medžius ir krūmus amžinus, nes juos iškirsti po tam tikro laiko tikrai erzina
Tai juokingas žaidimas.
Farm Town Village Build Story Hygge hqe
Tai geras ūkininkavimo žaidimas. Bet tai neleis jums sutaupyti per „Facebook“. Kiekvieną kartą žaisdami turite pradėti nuo pradžių
Netikras
malonu