Post by singtacopisamp on Feb 11, 2022 4:19:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ veliko točk hack ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
V tej igri je očitna napaka vsakič, ko poskušam podvojiti nagrado, me popolnoma izključijo iz igre in razveljavijo vsa moja ličila in spremembe na nohtih, to je edini čas, ko sem izključen iz igre. Videoposnetki se dobro igrajo na vsem razen ko poskušam podvojiti nagrado, me to popolnoma odpelje iz igre, samo popraviti je treba
To bi igral pogosteje, vendar je reklama vsakič, ko zamenjate zaslon, smešna. Odstranjujem in ne priporočam!
10 dodatkov se pojavi, ko se pravkar odprejo in morajo videti oglase vsaj vsaki 2 minuti med igranjem igre. Preveč ...
Ta igra je v redu, vendar je edina težava v tem, da je oglas oglaševal nekaj drugega. Tudi samo nasvet, če stilist ni ustrezal zahtevam, mora biti stranka nezadovoljna.
Gacha Club Alkalmi sijf
Všeč mi je igra; nikoli pa nisem razumel igre glasovanja za pridobivanje energije in/ali denarja. Piše glasovanje (kdo ga je bolje nosil). Mislil sem, da sprašujem za moje mnenje, a ni. Obstajata pravilen in napačen odgovor in mislim, da to ni pošteno. Ne bi smelo pisati glasovanje, če dejansko ne glasujemo za to, katera obleka je igralcu všeč. Če izberem tisto, ki mi je všeč, a ima manj magičnih všečkov, potem je narobe in ne dobim energije/denarja. Spremeni to, prosim.
Odlična igra, vendar sem osvojil denarnico na trenutnem dogodku, vendar je nisem dobil ...
Gud game... Po vsaki posodobitvi se zatakne in postaja vse slabše
V tej igri je neverjetno, zaradi česar se počutim bolj sproščeno in malo bolj elegantno. Moral bi igrati.
Bila je zabavna igra. Napake od časa do časa. Nekoliko ponavljajoče se, ko pridete na višje ravni.
Super stilistična ekipa.. Ali lahko dodate več nivojev.. Prosimo, dodajte več nivojev.. Brez strank ne morete priti nikamor! V to igro sem vložil veliko PRAVEGA DENARJA! Prosimo, podprite svoje stranke ... Prosim ... Prosim ...
Odlična igra, vendar ne morete shraniti svojega napredka, če zamenjate mobilni telefon. Škoda, ker sem prišel vse do stopnje 120, sem moral dobiti nov telefon in sem vse izgubil. To morajo popraviti, to je izklop. Bilo bi super, če bi lahko našteli vse nove kataloge za prodajo za ljudi, ki pogrešajo igre ravni, kot je fashion TOUR. Tudi zdaj na stopnji 140 in ni več misij strank. Kaj daje??
Pravkar sem začel igrati to igro, vendar ima toliko oglasov in ko igram, mi zaslon postane črn in moram igro začeti znova. vsekakor je treba popraviti, ne vem, koliko časa bom še igral, če se bo to nadaljevalo
to je najslabša igra, kar sem jih kdaj srečal v svojem življenju. edini razlog, da sem ga prenesel, je bil, da bi dobil kovance v aplikaciji just play. dragi bog, to je bila napaka. Prišel sem na sedmo stopnjo in se moral ustaviti, da nisem pokvaril telefona. Dobesedno želim uloviti razvijalca igre in jih zadaviti. to je najslabša igra, najbolj nadležni zvoki, grozen vmesnik in, Jezus Kristus, oglasi. naredi si uslugo in se izogibaj te pošasti. hvala sovražim.
Res zabavna aplikacija za oblikovanje. Toliko različnih vidikov sveta stylinga, od samo oblačenja do tekmovanj in naslovnic za vzletno-pristajalne steze in kataloge. Grafika je odlična.
Ta igra mi vzame večino prostega časa. Njegovi učinki, avatarji, izzivi in dnevna vsebina iger je nad 10!! Bojim se konca.
Ta aplikacija mi je tako zelo všeč, zdaj je zelo zabaven prenos in brez oglasov! Nekako zapleteno je razložiti, toda če boste igrali na njej približno 5 minut, boste odvisni od tega!
Rada oblikuje nove in drugačne sloge za ljudi.
Super Stylist Fashion Makeover Szerepjátékok uwys
To je igra mojih sanj! Ko izbrišete aplikacijo, se lahko vrnete na napredek, ki ste ga dosegli pred brisanjem. SLABA stvar te igre je: 1. Pred pošiljanjem stranke (iz igre), želi, da plačate s svojim denarjem (iz igre) ali počakate omejen čas, da ne plačate. 2. Vsakič, ko odprete to igro, želi od vas PRAVI DENAR, vendar tega ne morete sprejeti.
Preveč oglasov! Nočejo, da bi se njihovi ljudje zabavali, želijo samo denar zaradi oglasov, to igro že igram prej in jo danes poskusim znova in dobesedno me je prav presenetilo zaradi veliko oglasov, zelo slabo 🕳️
1. Preveč oglasov! Ob odprtju morate skleniti 7 poslov. Vsakič, ko nekaj narediš, moraš preskočiti oglas. Če poskusite preskočiti, oglas začne znova ali vas pošlje na drugega. 2. Vsak model je videti popolnoma enako. Ni raznolikosti. Skoraj vsak model je vitka, bela, blondinka. 3. Igra se zelo počasi premika in grafika ni dobra. Igral sem druge modne igre in moram reči, da je ta na dnu seznama.
Všeč mi je bila ta aplikacija in odklenil sem veliko nivojev, dokler je nekega dne nisem posodobil in se je vse vrnilo na nič (stojnica za začetnike) izgubila vse svoje trdo delo 👎👎👎
Igra je precej kul, vendar preveč dolgih dodatkov. To je nadležno in preprečuje zabavo. Igral sem že nekaj dni, vendar sem prišel do točke, ko preprosto ne morem več dodajati. Presenetljivo....
Freezer, je deloval prvo uro, zdaj pa se ustavi in ne morem več igrati, škoda, da sem zelo užival v zapletu te igre.
Igra je zabavna, vendar zaradi oglasov ne želite igrati in zakaj bi morali plačati za odstranitev oglasov. Tukaj potrebujemo več ljudi in se znebimo negativne Nancy ali pa jo pošljimo na ličenje, saj je videti tako negativno.
Obožujem to igro, vendar je nekaj narobe. Ne morem igrati kot ena od strank, ne morem se obleči, ker manjkajo oblačila
Super Stylist Fashion Makeover RPG eidd
Zelo lepa igra, preprosto mi je všeč. Všeč mi je kartica, s katero dobimo obleke. Želim si več. Hvala za to igro. Všeč mi je
Super styliste : mode en folie Jeux de rôles adv
To je odlična igra... Vendar potrebuje veliko časa, da odkleneš novo garderobo in ima zelo drage predmete... Igram pa za brezplačne predmete.... Rad bi videl INDIAN OBLEKE zdaj... Prosim, dodajte INDIAN ZBIRKA
PREVEČ OGLASOV!!! Rad bi dejansko lahko igral igro. Izrežite polovico oglasov in to bi bilo zelo prijetno!!
Všeč mi je ta igra, vendar me nenehno prežene. Utrujen sem od tega. Ne morem igrati stranskih iger, ker ne moreš slediti mojim izbiram. Skoraj sem porabil denar in ti si me odgnal. resno zakaj?? In moj internet je v redu.... Vse moje druge igre delujejo in se veliko igram..
Tako da je lepo eh. Slogov ni mogoče shraniti ali pokazati. Tudi z drugimi igralci ne morete kontaktirati. Lepo bi bilo imeti "show room", kjer lahko shranite in pokažete svoj slog ali obiščete razstavne sobe drugih igralcev, da si ogledate njihove sloge. Med igralci ni tekmovanja, ni mogoče izglasovati najboljšega ali preskočiti glasov. Vaš glas je odvisen od glasovanja ljudi in boste kaznovani, če glasujete narobe (aka, vaše osebno mnenje). Dodajte hišne ljubljenčke, jih oblecite in stilizirajte, hišni butik. Oblecite tudi moške.
To je dobra igra, vendar tehnične težave.. ko se pojavijo videi, videoposnetki zamrznejo in zamrznejo celotno igro, zato je treba vse zapreti in znova zagnati, igra postane moteča, ko to počne vsakih 5 minut, ko je vklopljena.
✨🍭☮️🌈🎠💐🔥🎼🦋🏳️🌈🌇🧚
Zakaj je decembra veliko nas igralcev ŠE vedno obtičalo na noč čarovnic??? Včasih mi je bila všeč ta majhna igra, zdaj pa s pomanjkanjem posodobitev, pomanjkanjem novih misij, istih modelov in absurdnimi čakalnimi dobami, da se stranke vrnejo, igra res ruši. Razvrsti vse to in mogoče bom dal boljšo oceno!!!
Zelo dobra igra❤👍 Lp laura
Vklopil se je po nekaj urah in energija ni bila napolnjena, plačan za odstranitev oglasov, vendar je treba to početi redno ali se vrnejo. Užival sem, vendar mi niso všeč napake in stroški oglasov
Na splošno dobra igra ... čeprav nekaj pomanjkljivosti ... veliko istih dolgočasnih prizorov vedno znova ... bonus videoposnetki ne zagotavljajo vedno dvojnih nagrad, morda 3/5 ali manj izplačila. Stranska igra s skrinjico zaklada je narejena ... vedno dobite pokvarjeno listko pri 4. izbiri ali še huje, od 2. do zadnjega izbora. Dobra izguba časa, vendar ne bi vložil denarja v to igro.
Resnično mi je všeč ta igra. Lepa obleka, čevlji, torbe, uhani itd. Ampak oglasi so tako nadležni 😡 gnusni in razdražljivi 😖 ne prenesem več... To igro brišem.